Tasksource.
Løsninger uden løbende udgifter

De fleste virksomheder kan kende dem på travet, tælle dem på fingrene og tale med om dem, når de bliver beskrevet: Lovpligtige projekter, der er svære at finde tid til i en travl hverdag – og presserende opgaver, der er for ressourcekrævende at sætte i gang, men for vidtrækkende og vigtige at sætte på hold.

Tilbøjeligheden til at udskyde er menneskelig og tendensen til at nedprioritere ellers påtrængende opgaver er ofte nødvendigt i lyset af den daglige drift og igangværende kerneopgaver, men langtfra altid fornuftig ud fra et forretningsmæssigt synspunkt.

Tryghed, fuld fortrolighed og omkostningsbevidst kvalitet

Hvad gør man når behovet er identificeret, men ressourcerne ikke er til rådighed? Hvad gør man når projektet eller problemet kræver opmærksomhed, men mangler kompetencerne? Hvordan får man jobbet gjort uden at presse medarbejdertrivslen til bristepunktet og bundlinjen med flere faste udgifter?

En hjælpende hånd til små- og mellemstore virksomheder

Løsningen er lige ved hånden, omkostningerne er i høj grad til at leve med og svaret leveres uden fastansættelse, løbende udgifter eller mellemled. Med højt humør, samarbejdsvilje og stor integritet, effektivitet og relevant erfaring. Med forretningsindsigt, fleksibilitet og forståelse for det enkelte menneskes trivsel og arbejdspladsers forskellighed.

"Når du hverken har tid eller
tid til at lade være."